Everton Ramos da Silva verlaat de zandbak

Via TC Tubantia, vernamen wij dat Oud Heraclied en publiekslieveling Everton Ramos da Silva heeft besloten om per direct te stoppen in de zandbak bij Al Nassr in Saoedi Arabie. Hij zit al 3 maanden thuis in Brazilië en voelt zich stevig genaaid door de jurken in Ryadh. Everton scoorde voor Heracles maar liefst 70 doelpunten in 218 wedstrijden en hij ruilde pauper Almelo – in 2013 – in voor jurken, fruitsapjes en waterpijpen. De olieboeren willen zijn salaris niet meer betalen terwijl zijn contract nog doorloopt tot 2015. Hij heeft al 5 maanden geen salaris meer gehad en ziet geen reden meer om terug te gaan naar het land waar ze mensen als vuilnisbakken behandelen. Allah zal het wel zo gewild hebben.

Everton gaat ervan uit dat hij in Brazilie een club vindt, maar hij staat ook open voor een terugkeer naar Nederland of elders in Europa. Dus Nico Jan … effe Effie bellen!

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

1 reactie op “Everton Ramos da Silva verlaat de zandbak”

  1. henry schreef:

    Niet meer op halen was een mooie tijd.
    Kosten te hoog,en we moeten verder met jonge spelers.
    Plus hij scoorde veel als zijn contract bijna af gelopen was,of dat die vader werd.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties