AZ – Heracles (4-0)

Moeten we nog woorden vuil maken aan de desastreus verlopen wedstrijd van afgelopen zaterdag? Liever niet maar het moet. Lag het aan de vroege goal van AZ? Lag het aan de veel te zware rode kaart voor Milano Koenders? Of lag het gewoon, zoals wel vaker de laatste tijd, aan een gebrek aan inzet, passie en strijdlust. Wij denken het laatste. Het team lijkt als los zand in elkaar te hangen. Er mist een leider die de rest weet te motiveren. Goedschiks of kwaadschiks. Het elftal straalt een bepaalde gelatenheid uit waarmee je eigenlijk vanaf minuut 1 al met 1-0 achter staat. En daarnaast vragen wij ons af op Jan de Jonge de persoon is om dit elftal tot het bot te motiveren. Maar inmiddels vragen we ons ook af of dat uberhaupt wel mogelijk is. Hoe het nu verder moet en gaat? Geen idee, maar Heracles moet zich inmiddels behoorlijk zorgen gaan maken. Het verschil met hekkensluiter NEC is slechts 5 punten dus binnen no-time kan men onderaan komen te staan. Het worden nog moeilijke, maar zeer belangrijke, wedstrijden de komende tijd…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “AZ – Heracles (4-0)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties