Valse naam opgeven blijkt duur grapje

We hebben allemaal wel eens op dat punt gestaan toch? Als je 50 meter van je huis aangehouden omdat je voorlicht het niet doet zet je nog eerst je verbaasde gezicht op (oh, doet die het niet?), dan je grootste glimlach (ik had hem echt wel aangezet hoor) vervolgens slijmen (wel goed dat jullie dit controleren hoor). Maar als blijkt dat pettemans toch echt die bon gaat uitschrijven komt de rebel in je boven. Een valse naam dan maar, zal ik het doen? Nou goed, Ik heb dat nooit gedurfd maar afgelopen zaterdag had een 16 jarige mede-inwoner had er minder moeite mee. Dienders troffen wat hangende jeugd op het Schokland aan. Beetje wild plassen, jointje doorgeven je kent het wel.

Agenten gingen even polshoogte nemen en op het verzoek “AUSWEIS BITTE!” had helaas de 16-jarige geen antwoord. “Dan maar een valse naam” moet hij gedacht hebben. Tsja, pettemans is tegenwoordig behoorlijk “up to date & online” uitgerust dus uit een simpele check bleek dat hij niet de persoon was die hij had opgegeven. Het kereltje werd vervolgens aan zijn oren afgeleverd bij mams met een prent van 370 euro! Zijn vriend was het er niet helemaal mee eens en een paar verwensingen zoals k**kerwouten en mierenneukers leverden hem een boete op van 360 euro. Samen uit, samen thuis zegmaar.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Valse naam opgeven blijkt duur grapje”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties