Tegenstander aan het woord: natrappen met de Cambuur fans

Vanwege het vroege tijdstip waren de Leeuwarders gisteravond al naar Tukkerland afgereisd. Heracles Almelo tegen SC Cambuur was overigens op voorhand een bijzondere wedstrijd, daar deze wedstrijd op het allerhoogste niveau nog nooit in Almelo was gespeeld. Op het kunstgras in het winderige Polman Stadion waren beide teams in de beginfase aan elkaar gewaagd. Het eerste gevaar deed zich voor in de 12e minuut toen Jody Lukoki op de linkerflank gevaarlijk doorkwam, maar hij wist helaas de vrijstaande Elvis Manu niet te bereiken. Aan de andere kant zorgden de Almeloërs via een aantal hoekschoppen voor enige dreiging, maar echt uitgespeelde kansen creëerde de thuisploeg in deze fase toch ook niet. In de 23e minuut kwam Cambuur dan toch wel verdiend op voorsprong. Elvis Manu – de man die de laatste wedstrijden zo goed in vorm is – zette goed door en passeerde Remko Pasveer met een subtiele voetbeweging. Zijn derde treffer alweer in dienst van de Leeuwarders. Cambuur had daarna de mogelijkheden om de score verder op te voeren, maar mistte de scherpte en accuratesse in de eindpass om verder afstand te nemen.

Na de onderbreking van 15 minuten kwamen de Heraclieden zoals verwacht furieus uit de kleedkamer. Dit resulteerde gelijk al in hachelijke situatie in de doelmond voor Leonard Nienhuis. De kopbal van Mikhail Rosheuvel toucheerde gelukkigerwijs de lat. Diezelfde Rosheuvel werd even later door knap ingrijpen van Leonard Nienhuis van het scoren belet. Even later leek Marcel Ritzmaier de voorsprong uit te breiden, maar zijn vlammend afstandsschot spatte uiteen op de deklat. Cambuur had in de tweede helft steeds meer moeite om onder de druk van de thuisploeg vandaan te komen. De ploeg loerde op de counter en snakte naar de 0-2. Cambuur had in de 76e minuut geen gebrek aan geluk toen Iliass Bel Hassani met zijn linker de bal vol op de kruising knalde. Even later leek Mark Uth dan toch de gelijkmaker te forceren, maar wonder boven wonder hield Cambuur stand. Tot de laatste minuut Mike te Wierik de gelijkmaker binnen kopte. Verdiend, dat zeker, maar het moment waarop dit gebeurde was wel erg zuur. (bron Cambuur.nl)

Reacties Leeuwardenaren:

Winnen zou zo top zijn.

Hoop voor winst voor cambuur. Leuke aanhang plus goede sfeer. beter dan dat grijze publiek in Almelo, sfeerloos

Op na de eerste uitoverwinning!!

ik zie een stunt voor cambuur op de counter

We hebben iets goed te maken!!!

lukoki staat vast in de basis mut oek want die lui hevve allemaal trage slakken daar achter in.

Voorbijlopen die houten klaasen bij Herakles

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0-1 Manu!!!!

Manu doet het goed bij Cambuur!

Beter dan Lukoki is niet zo moeilijk haha

Kom op Cambuur! Jullie spelen leuk voetbal. Had niet verwacht dat jullie zo leuk zouden voetballen. Vooraf aan de competitie had ik jullie als doodgederfde degradatie kandidaat gezien. Maar heb mijn mening herzien. Qua spelopvatting en uitvoering hoop ik dat jullie erin blijven.

Blijkt maar weer wat een koekenbakker Koeman is als je ziet hoeveel Manu creëert en scoort. Volgens mij onderhand al meer dan armenteros, schaken en Verhoek samen.

Inderdaad raar dat je een Armenteros aantrekt voordat je Manu ook maar een klein kansje hebt gegeven

ik vind cambuur lekker spelen, sowieso twee leuke voetballende teams.

het kakt nu een beetje in ja

die had er best in gemogen uth

Eigen schuld. Cambuur had de wedstrijd allang moeten beslissen.

iedereen gooide geld naar een ballenjongen voor het uitvak

Stond een ventje voor het uitvak en “hielp” Cambuur meerdere malen. Cziommer werd helemaal gek! Uitvak reageerde met “hij is een Cambuurfan! Hij is een Cambuurfan!” en gooiden kleingeld en sigaretten zijn kant op. Geniaal!!!

Het was niet zo’n beste wedstrijd het kon alle kanten op. Heracles was ook niet opperbest dus de 1-1 is meer dan verdiend. Toch is het weer zuur dat het uitgerekend de LAATSTE minuut gebeurd.

En toch een punt uit Almelo.

Jammer  maar gezien de tweede helft wel verdiend van Heracles.

Mogen blij zijn dat Heracles gelijk na rust die 100% kans mist want anders verliezen we hier gewoon.

Gezien de kansen van Heracles een terecht gelijkspel.

Over Tegenstander aan het woord

In de tegenstander aan het woord laten we regelmatig fans van andere clubs aan het woord over de wedstrijden van hun team tegen Heracles Almelo. De andere kant van het verhaal...

0 reacties op “Tegenstander aan het woord: natrappen met de Cambuur fans”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties