PSV – Heracles (2-1)

Heracles heeft de uitwedstrijd tegen PSV nipt verloren. De ploeg van Jan de Jonge maakte het de Eindhovenaren vooral in de slotfase flink moeilijk. De wedstrijd begon echter niet best. Na 5 minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg door een doelpunt van Depay. Nog voor rust was de stand echter weer gelijk toen Linssen met een fenomenaal doelpunt voor de 1-1 tekende. In de tweede helft kwam PSV andermaal op voorsprong. Ditmaal door een doelpunt van Ruiz. Heracles ging vervolgens alles of niets spelen en dat loonde zich bijna. Kans na kans werden gecreëerd maar de gelijkmaker viel helaas niet. Vooral Tannane was een paar keer dicht bij een doelpunt maar doelman Zoet redde PSV keer op keer. Helaas geen punten overgehouden aan de wedstrijd maar het vertoonde spel, met name in de slotfase, geeft de burger moed.

Zaterdag gaat Heracles op bezoek bij PEC Zwolle. Een belangrijke wedstrijd waarin de punten zeker behaald moeten worden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “PSV – Heracles (2-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties