PEC Zwolle – Heracles (1-1)

Man, man, hoe kun je dit nou weggeven? Dat vragen u, jij, wij en ik ons af na afloop van een spectaculaire wedstrijd aan de verkeerde kant van het Overijsselse water. Zo’n 300 meegereisde supporters (dikke hulde!) zagen dat Heracles langzaam op gang kwam en dat het gaandeweg de eerste helft de wedstrijd zelfs domineerde. Geen vuiltje aan de lucht en het karwei met 22 vingers in de neus gewoon afmaken.
Er waren kansen voor de altijd goed spelende Linssen en Bel Hassani, maar de 0-1 liet nog even op zich wachten. Uit een hoekschop van Cziommer kopte centrale verdediger Jeroen Veldmate het leer fraai binnen en leek het klusje wel geklaard.

PEC kwam echter agressief uit de startblokken in de tweede helft en drukte Heracles terug op eigen helft. Zwolle speelde alles of niets en kwam uiteindelijk tot een ieders verbazing in de 92e minuut (!) gelijk door kinderlijk fout verdedigen van Davidson. Invaller Narsingh schoot de 1-1 binnen. Al met al een boeiende wedstrijd met een hele zure nasmaak. A.s. vrijdag thuis tegen Heerenveen en dan moet het maar in Almelo gebeuren.

Suus was er als vanouds weer bij en schoot de volgende plaatjes bij elkaar.

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “PEC Zwolle – Heracles (1-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares