PEC – Heracles twee jaar geleden

Vanavond om 19.45 uur wordt er aan de verkeerde kant van de IJssel in Zwolle afgetrapt voor de wedstrijd PEC – Heracles. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken en de kans is vrij groot dat het een mooie match wordt met twee aanvallende ploegen. In het IJsseldelta stadion (pfff …) werd deze provinciederby voor het laatst gespeeld op 6 oktober 2012 en daar wonnen we met maar liefst 0-3 in een zeer goede wedstrijd. Gouriye  (2x) en Armenteros waren goed voor de doelpunten. We hebben de persconferentie voor je opgezocht met enkele legendarische woorden van de oud PEC trainer Art Langeler. Wat voorspel jij voor vanavond?

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “PEC – Heracles twee jaar geleden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares