Parkeerboete gezeur deel 457

Kun je een parkeerboete krijgen als je parkeert op je eigen grond? Nou, blijkbaar wel. Ondernemer Stam zag maandag tot zijn verbazing een prent onder de ruitenwisser van zijn bus. Deze stond geparkeerd aan de zijkant van zijn winkel op de oprit van zijn garageboxen. Zijn eigen oprit dus, van zijn eigen garageboxen. Toen hij verhaal ging halen bij de mennekes van stadstoezicht kreeg hij te horen dat het voor hun niet duidelijk was dat dat zijn eigen grond was. En daarom die prent dus. Is volkomen logisch , aldus directeur Eric Littooij van stadstoezicht. “Als het terrein niet duidelijk afgescheiden is, of kenbaar gemaakt is dat het privégrond is, hoort het terrein bij de openbare ruimte. En dan riskeer je een parkeerboete”. Tsja, dat krijg je als regeltjes belangrijker worden dan gewoon gezond verstand.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Parkeerboete gezeur deel 457”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties