Laffe herders trachten 15-jarige te overvallen met een mes

En andermaal hebben we uw hulp nodig om hopelijk een trieste misdaad op te lossen. Gisteren werd omstreeks 14:40 uur een 15-jarige jongen overvallen door een tweetal laffe herders gewapend met een mes. Het gebeurde op de Nachtegaalstraat waar de 15-jarige achter het tweetal fietste toen die plotseling op de rem gingen staan waardoor het slachtoffer ook moest stoppen. Het tweetal kwam dreigend op hem af en eiste zijn telefoon op. Het slachtoffer deelde een van de daders vervolgens een rake klap in het gezicht uit. Waarvoor hulde! Daarop haalde de tweede dader een klapmes te voorschijn en zwaaide ermee in het rond en verwondde de 15-jarige. Van de daders zijn de volgende signalementen bekend:

Dader 1: licht getinte jongen, 16 a 17 jaar, kort donker haar, blauwe spijkerbroek, zwarte leren jas, zwarte oma fiets.

Dader 2: licht getinte jongen, 16 a 17 jaar, donker, middellang krullend haar, blauwe spijkerbroek, grijs vest, zwarte oma fiets, deze jongen had het mes bij zich.

Heeft u iets gezien? Weet u meer over deze poging tot overval? Neem dan contact op met de veldwachters via: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Laffe herders trachten 15-jarige te overvallen met een mes”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties