Huidige gemeenteraad beslist over verbouw Polman Stadion

Geheel tegen de verwachting in lijkt het erop dat de huidige gemeenteraad nog gaat beslissen over de plannen van Heracles om het huidige Polman Stadion aan een grondige verbouw te onderwerpen. Zoals bekend zijn de nieuwbouw plannen van tafel en wil de club de capaciteit van het huidige stadion verdubbelen. Ook het aantal skyboxen zou verdubbelen als de plannen uitgevoerd worden. Helaas is het zo dat wederom de gemeente de plannen zal moeten goedkeuren en menigeen verwachtte dat men deze beslissing over de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart zou gaan tillen. Niets lijkt echter minder waar. Men is in het stadhuis inmiddels druk met een raadsvoorstel welke op 12 maart de door raad afgehamerd zou kunnen worden. Zou het dan toch echt mogelijk zijn dan men in het stadhuis iets snel en effectief voor elkaar weet te boksen? Het lijkt haast wel of de verkiezingen voor de deur staan…oh wacht.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Huidige gemeenteraad beslist over verbouw Polman Stadion”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties