HNDB stemonderzoek GR2014

Tijd om onze achterban te polsen. De vraag is simpel: waar gaat u op stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart aanstaande. In doet een debiel aantal partijen mee dus keuze genoeg. Blijft u op de gevestigde orde stemmen omdat dat de afgelopen jaren zo’n succes bleek *kuch* of geeft u een kleine en vrij onervaren partij de kans. Hoe dan ook, we zijn reuze benieuwd naar uw voorkeur dus hop invullen die handel.

Op welke partij ga je stemmen

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “HNDB stemonderzoek GR2014”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties