Het is verkiezingstijd!

Hoppa, bijltjesdag, althans dat hopen we. Woensdag 19 maart 2014 mogen we met zijn allen de gang naar de stembus maken. Een belangrijke dag vinden we hier op HNDB headquarters want niet stemmen = niet zeiken toch? En wij houden nogal van zeiken, of beter gezegd een eigen (kritische) mening. Vier jaar geleden was de opkomst 48 % en voor deze verkiezingen voorspellen ze circa 42%. Tsja, als je de burgers niet serieus neemt dan krijg je dit. Het resultaat van jarenlang “niet luisteren en doen waar we zelf zin in hebben” heeft geresulteerd in een geloofwaardigheid die momenteel een stuk lager ligt dan die van een autoverkoper of een TellSell-consulente. Maar serieus mensen, willen we verandering dan kan dat maar op 1 manier, ga stemmen!

We hebben er eens onze gedachten over laten gaan. Hoe kunnen we nou een steentje bijdragen om deze belangrijke dag een beetje te promoten? Hoe krijgen we het aantal stemmers omhoog?  Allereerst gaan we proberen de grootste nieuws-sites of facebook pagina’s van Almelo te mobiliseren.

Onder andere AlmeloAnders, de Geleraaf, Almelonieuws en Ons Almelo (Facebook) kunnen een mailtje van ons tegemoet zien waarin we richting de verkiezingen op dezelfde tijden allemaal dezelfde oproep tot stemmen willen plaatsen. Kiekn wat da oplevert. Daarnaast hebben we ook iemand gevonden die sinds kort (totaal onverwacht) zijn eerste politieke stapjes gaat zetten. Hij zal binnenkort zijn bevinden met ons gaan delen. En tsja wat nog meer? Mochten jullie nog verdere ideeën hebben laat ze dan even horen.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

2 reacties op “Het is verkiezingstijd!”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Almelo.kieskompas.nl invullen.

  2. Han Tuttel schreef:

    Helemaal goed die oproep van jullie! Zelf ook al een steentje proberen bij te dragen met dit blog: http://han.tuttel.nl/heb-jij-wat-te-klagen-over-almelo/

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties