Heracles – NAC Breda (1-2)

Heracles heeft afgelopen zaterdag dure punten verloren aan NAC. Hoewel Heracles regelmatig kansen kreeg gingen de punten toch naar Breda. Tijdens de rust stond Heracles al met 0-1 achter en dat werd in de tweede helft nog even erger toen Poepon voor de 0-2 tekende. Bryan Linssen scoorde nog de 1-2 maar het mocht niet meer baten. Overigens waren we hoogst verbaasd over het wisselbeleid van Jan de Jonge. Een aanvaller voor een aanvaller wisselen terwijl je al achter staat. Gooi dan alles op alles. Of vol de boot in. Of misschien nog een gelijkspel. Hoe dan ook, dinsdag reist Heracles af naar Den Haag en aankomende zondag komt Cambuur of bezoek. Twee belangrijke wedstrijden waarin echt de punten gehaald moeten worden om niet weer af te zakken naar de onderste regionen van de Eredivisie.

Suus was natuurlijk ook weer aanwezig in het Polman Stadion en schoot de volgende fotoreportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – NAC Breda (1-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties