Heracles Feyenoord op de woensdagmiddag?

Hept ze’t good wies kapot ofzo? De KNVB heeft een nieuwe datum voorgesteld voor het duel Heracles – Feyenoord: woensdag 2 april 2014 om 15.45 uur. Om kwart voor vier ja! In de middag! De woensdagmiddag! Hoe hard was die klap van de molen eigenlijk, beste KNVB? Dat voetbal moet wijken voor een hei-sessie van circa 60 wereldleiders die over atoomdingetjes gaan lullen gaat ons al erg ver, maar klaarblijkelijk hebben ze ook nog alle 150.000 agenten, stewards, snackcorner dames en verkeersregelaars nodig. En dan komt de KNVB met dit tijdstip. Lekker een halfleeg stadion zonder sfeer. Doe het dan gewoon met kop of munt af. Gelukkig vinden we Heracles ook aan onze zijde. Nico-Jan trekt ten strijde, hup Nico-jan!

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Heracles Feyenoord op de woensdagmiddag?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties