Heracles – Cambuur (1-1)

Na een heerlijk avondje Den Haag afgelopen dinsdag, wederom een 3 punten wedstrijd voor Heracles op de vroege zondagmiddag in een winderig Polmanstadion. Heracles trad aan zonder smaakmaker Bryan Linssen. Hij werd vervangen door Thomas Bruns, die door Jan de Jonge na 45 minuten alweer van het veld werd gehaald en werd vervangen door Oussama Tannane. Zoals wel vaker dit seizoen in thuiswedstrijden begon Heracles matig aan de wedstrijd en stond al na 23 minuten de 0-1 op het scorebord.

Na rust kwam de ploeg wat sterker uit de kleedkamer. Nadat beide teams wat houtwerk wisten te raken en Amoah op miraculeuze wijze een bal van de doellijn haalde, kopte Mike te Wierik op de valreep de gelijkmaker binnen (1-1). Heracles probeerde er nog een slotoffensief uit te gooien, maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk zat er niet meer in dan een gelijkspel tegen een op papier zwakke tegenstander. Een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week spelen we tegen PisVee, waar de hand van Guus steeds duidelijker zichtbaar wordt.

Suus was zondagmiddag van de partij om leuke plaatjes te schieten van u, jij en ik …

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “Heracles – Cambuur (1-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties