De wethouders en communicatie

We gaan even terug naar het jaar 2003. In de Nieuwstraat wil zich een supermarkt vestigen. Bewoners zien dit niet zo zitten en maken bezwaar. Bezwaren bleken ineens te zijn verdwenen en zodoende krijgt het supermarktje de legale status. De gemeenteraad dringt in de volgende jaren meerdere keren aan om dan alsnog met de bezwaarmakers in gesprek te gaan. De verantwoordelijke wethouder(s) zegt dit ook net zoveel keren toe maar doet het toch lekker niet. De jaren verstrijken en uiteindelijk wordt er afgelopen oktober in een gesprek met PvdA wethouder Anja Timmer wederom een dringend beroep gedaan om met de bezwaarmakers te gaan praten. Wederom wordt dit toegezegd maar….. u raadt het al, tot op heden heeft dit gesprek niet plaatsgevonden. Fijn he, hoe die wethouders rollen? Roept u maar, wat zou er gebeuren als u dit soort geintjes zou flikken bij uw werkgever?

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “De wethouders en communicatie”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares