Berry Powel per direct naar Roda JC

Berry Powel stapt per direct over van Heracles naar Roda JC. De 33-jarige aanvaller was op amateurbasis actief in het Polman Stadion en tekent in Kerkrade een contract voor de rest van het seizoen. “Wij vinden het jammer dat Berry ons verlaat”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een ervaren speler die belangrijk was in de groep. Aan de andere kant moeten we reëel zijn, we wisten dat dit kon gebeuren omdat hij bij ons op amateurbasis speelde vanwege het feit dat ons spelersbudget was opgebruikt. Wij wensen Berry alle succes bij Roda JC.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

1 reactie op “Berry Powel per direct naar Roda JC”

 1. henry schreef:

  Jammer dat zo,n speler zo het stadion weer uit loopt.
  De eerste keer dat Berry er in kwam stond ik versteld van het gezang van de aanhang.
  Ik had dit in alle jaren dat ik bij Heracles kom nog nooit zo mee gemaakt dat een nieuweling zo door iedereen werd toe gezongen van alle ballen op Berry,alle ballen op Berry.
  Dus een lieveling was geboren en dan vind ik dat je moet luisteren naar je aanhang en hem niet zo maar moet laten lopen.
  Hulde voor het bestuur die hem zo laten gaan.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties