Berdien speelt weer met haar fluit

Ach mijne dames en heren uut Almelo, dat is goed nieuws! Berdien Stenberg heeft haar fluit terug gevonden en begint er – na enkele jaren afwezigheid – weer fijn op te spelen! Ze is enigszins in de vergetelheid geraakt, maar is wel degelijk een hele bekende Almeloër. Is hier geboren in 1957 om precies te zijn, ze heet officieel Steunenberg van achteren en woont op dit moment in Almere. Berdien maakte in de jaren ’80 en ’90 een hele hoop mensen blij met haar fluit en scoorde meer dan 25 gouden en platina platen. Rondo Russo was de grootste hit van de Almelose die destijds nog op zwart rubber verscheen. Begin maart gaat Berdien weer fluitend door het leven met een heuse tour langs de Nederlandse theaters en we zijn blij dat ze ook naar Almelo komt. Alhoewel dat niet op haar website staat hebben we vernomen dat ze in maart 2014 komt fluiten in Hof 88. We zullen de exacte datum melden in onze stapagenda zodra deze bekend is.

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “Berdien speelt weer met haar fluit”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties