ADO Den Haag – Heracles (0-3)

Heracles heeft drie belangrijke punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Al na ruim een minuut spelen stond Heracles al op voorsprong door een doelpunt van Bryan Linssen. Een mooi uitgangspunt aan het begin van de wedstrijd. Zeker wanneer ADO eigenlijk nauwelijks tegenstand weet te bieden. Na een half uur spelen kwamen de Almeloers al op een 0-2 voorsprong door een doelpunt van Uth. Met de rust leek de buit al binnen en in de tweede helft werd het alleen maar erger voor het zieltogende ADO. Het was wederom Uth die het net wist te vinden en de eindstand op het scorebord zette. Diepe treurnis bij de Haagse fans die al tijdens de wedstrijd het stadion verlieten. De volgende dag werd zelfs trainer Maurice Steijn ontslagen. Maar gelukkig heeft Heracles de punten gepakt en houden we weer zicht op het linkerijtje.

Zondag komt Cambuur Leeuwarden op bezoek. Met dank aan Fox Sports mogen we al op het achterlijke tijdstip van 12:30 in het Polman Stadion plaatsnemen. Suus was er niet bij in Den Haag dus ditmaal geen foto’s. Zondag is ze uiteraard weer van de partij.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “ADO Den Haag – Heracles (0-3)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties