Vanavond: Heracles Almelo – RKC

Vanavond staat er voor Heracles Almelo opnieuw een belangrijke match op het programma. Eindelijk weer een wedstrijd in het sfeervolle Polmanstadion en ditmaal komt het Carnavalselftal uit Waalwijk op bezoek. Op papier een zaadwedstrijd, maar in ons stadion is niks saai of zaad! We klappen er gewoon op en pakken de 3 punten, basta! Hoezo dat? Nou, Heracles verloor sinds 2005 slechts 1 keer thuis en 1 keer uit van RKC. Netjes! Gezegd moet worden dat RKC nu een serie van 6 wedstrijden ongeslagen op rij op haar naam heeft staan en gaat voor de zevende. Ach, de meeste dromen zijn bedrog zullen we maar zeggen. De heren lopen nu al te janken over kunstgras. “Het blijft een vervelend iets dat kunstgras”, aldus RKC-aanvoerder Sander Duits op de website van Omroep Brabant.

We hebben even een samenvatting voor u uit de oude doos getoverd. Op 16 april 2012 werd het 1-1 in Almelo.

Vanavond wordt er om 20.00 uur afgetrapt. Muts op, jas aan, lange gebreide onderbroek en genieten geblazen.

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

0 reacties op “Vanavond: Heracles Almelo – RKC”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares