Thomas bruns vertrekt

Hoe dan ook, Thomas Bruns tekent geen nieuw contract meer bij Heracles. Bruns is nu voor het vierde seizoen in het Polman Stadion en heeft nog een contract tot de zomer van 2015. Zelf hoopt Thomas een nieuwe stap te kunnen zetten. Voor Heracles betekent het dat ze Thomas deze maand, aankomende zomer of anders volgend jaar in januari moeten verkopen, anders loopt hij transfervrij het stadion uit.

Bruns speelde tot zijn elfde bij SV Omhoog en daarna tot zijn achttiende in de jeugdopleiding van onze buren in 053. de laatste vier jaar bij ons Heracles Almelo. In gesprek met TwenteSport legt hij uit dat hij enige tijd geleden al een aanbieding voor een nieuw contract ontving van de Heracles. Het was een mooi aanbod en hij dacht er lang over na, waarna hij besloot het naast zich neer te leggen.

“Ik richt me op een nieuwe werkgever uit de top-5 van Nederland”, licht Bruns woensdag toe. “Naar het buitenland wil ik nu nog niet. Ik denk dat de top van de Eredivisie het volgende niveau is, waar ik me verder kan ontplooien.” Bruns speelde tot nu toe 63 wedstrijden in de Eredivisie en scoorde daarin 9 keer voor Heracles.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Thomas bruns vertrekt”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties