Tegenstander aan het woord; natrappen met de RKC fans

De wedstrijd was in de openingsfase niet om warm van te worden. Het duurde tot de vijftiende minuut voordat er een kans kon worden genoteerd. Remy Amieux krult de bal namelijk een stukje naast het doel, na een combinatie met Braber. RKC wekte echter niet de indruk dat het wilde winnen en liet Heracles het spel maken. Dat resulteerde in wat kansen voor de Almeloërs, waaronder een van de lijn gehaald schot van Bryan Linssen. Even later had doelman Arjan van Dijk een laag schot van Mark Uth klemvast. Sinds de blessure van Jan Seda leek RKC in de problemen te komen. Arjan van Dijk was in de voorbije seizoenen wat onzeker in het doel als hij speelde, maar de laatste weken laat de Utrechter zien dat hij is gegroeid. Zo keerde hij knap een vrije trap van Simon Cziommer en was daarnaast alert bij veel andere doelpogingen. Diezelfde Van Dijk leek RKC te gaan behoeden voor een achterstand in de rust, dat lukte niet. Amieux verloor het duel met Ilias Bel Hassani, die de bal voor het Waalwijkse doel kreeg. Een intikker van Rienstra werd gekeerd, maar de bal belandde voor de voeten van Linssen. Hij miste niet.

De achterstand werd vlak na rust verdubbeld, toen Mikhail Rosheuvel als winnaar tevoorschijn kwam uit een groepje RKC’ers. Hij zette de bal hoog voor, waarna Van Dijk van dichtbij werd verschanst door Uth. Misschien was het debuut van De Ridder een inspiratie, maar toen hij erin kwam scoorde RKC bijna direct de aansluitingstreffer. Damiano Schet versierde een vrije trap en schoot verrassend onderin de hoek. Voor de toch al steeds verder naar voren spelende Waalwijkers was dat doelpunt een extra motivatie. De wedstrijd ging wat meer gelijk op en er kwamen meer kansen. Desondanks werd er niet meer gescoord. Daardoor kwam er een eind aan een reeks van zes ongeslagen wedstrijden. Met het oog op de komende wedstrijd tegen PSV waren punten welkom geweest. Nu blijft de Waalwijkse ploeg nipt boven de laatste plek staan. (bron www.geleleger.nl)

Reacties Waalwijkers:

Kijken wordt ‘m niet vanavond. (Arsenal – Coventry)

Gezien het grote aantal reacties op dit topic is de aanhang van de zwart witte en de geel blauwe massaal aan het genieten van de wedstrijd.

Denk 0-2. 2x joachim

Dit wordt 1-3, RKC is 6 wedstrijden op rij ongeslagen en gaat vandaag ook niet verliezen.

Kan de wedstrijd helaas niet zien iemand die kan zeggen hoe rkc speelt lees dat het rust is met een 1-0 stand

Heracles duidelijk veel te sterk voor Rkc, als ze het een beetje goed uitspelen winnen ze gewoon met 3-0

Oke thnx dus me clubbie heeft weinig in te brengen helaas? Dan wordt het een zwaar weekend vrees ik.

Iliass Bel Hassani de beste man op het veld, geweldige speler die net als Bryan Linssen voor miljoenen naar een club uit de top vijf zal vertrekken.

2-0 Mark Uth. Mooie actie Rosheuvel

Die Linssen kan ook wel een niveautje hoger aan, zou een goede zijn voor clubs als Groningen, Heerenveen, AZ. Verwacht ook dat bel hassani er wel komt, goede voetballer.

2-1 van schet, van richting veranderde vrije trap

Bruns is qua rendement zo matig, zijn nonchalance nekt hem volledig. Het is geen slimme voetballer, en daardoor net niet goed genoeg voor de basis. Cziommer en Bel Hassani hebben dat wel.

wordt wel leuker met al die ruimte op het veld.

wat een ballenvoetbal van beide ploegen. Vergeleken met voorgaande seizoenen is Heracles onherkenbaar. Wat voetballen ze slecht.

Is er iemand die het telefoonnummer van Hassani weet? De commentator zegt steeds dat ik hem moet bellen.

Als heracles dit nog weg gaat geven zou wel een schande zijn.

Btw, die Uth, spits van Heracles, vind ik nou een mooie spits. Jongen was overbodig bij Heerenveen en verhuurd.

Jammer dat er einde is gekomen aan onze mooie reeks. Maar ja volgende week maar van PSV winnen.

Pff wat heeft rkc het hier laten liggen

Weer in de achteruit begonnen en zie het resultaat, niet 1 maar 0 punten. Waarom niet eerder druk zetten op de defensie van de tegenstander ?? Bang om uitgespeeld te worden of om af te gaan, wat maakt het uit. Je ziet dan tenminste als toeschouwer een aantrekkelijke wedstrijd. Nu erger je je dood aan het vertoonde spel en ook spelers hebben weinig lol aan het spelletje zo. Overleven is blijkbaar zo belangrijk geworden, daar moet alles voor wijken. Maar wat als je met dit soort voetbal ook degradeert??

Tot de 2-1 hadden ze niet in te brengen, maar ze hadden idd wel gelijk kunnen spelen na de 2-1. Verder vind ik de overwinning wel terecht over heel de wedstrijd gezien.

Almelo vindt ik altijd zeer verrassend zo klein budget toch altijd goed presteren

Om de ellende compleet te maken pakken alle concurrenten ook nog eens punten, maar wel met aanvallend, gedurfd en verzorgd voetbal! RKC speelde bang, terughoudend en afwachtend.

2-1 eindstand, feli Heracles fans.

Over Tegenstander aan het woord

In de tegenstander aan het woord laten we regelmatig fans van andere clubs aan het woord over de wedstrijden van hun team tegen Heracles Almelo. De andere kant van het verhaal...

0 reacties op “Tegenstander aan het woord; natrappen met de RKC fans”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties