Oproep

Supportersvereniging Bianco Nero roept alle Heraclieden op, om morgen massaal naar het Polman stadion te komen om de selectie te motiveren tijdens de laatste training voorafgaand aan de derby. Aanstaande vrijdag speelt Heracles tegen 053 in de Veste en Bianco Nero wil samen met u, onze jongens door middel van een mooie sfeer en een grote opkomst van supporters, optimaal motiveren en aanmoedigen.

Dus heeft u morgen om 10.15 uur even tijd, kom dan met zoveel mogelijk fans en moedig samen de selectie aan, sfeer gegarandeerd !  Wij van HNDB zijn natuurlijk ook aanwezig met camera, dus een fotoverslag kunt u later van ons verwachten.

Be there.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

2 reacties op “Oproep”

  1. reaguurder schreef:

    Ben ik ook welkom in een Twente shirt om de spelers te demotiveren?

  2. Michel schreef:

    Waar was de camera?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties