Opnieuw overval cafetaria

We zijn de tel even kwijt, maar gisteravond omstreeks 20.45 uur is wederom een cafetaria overvallen, dit keer aan de Treubstraat in de wijk Kerkelanden. De laffe daad is gepleegd door twee mannen in zwarte kleding. Bij de overval is een mes gebruikt. Een van de mannen dwong de eigenaar om geld af te geven, terwijl de ander op de uitkijk stond. De daders zijn na de overval te voet gevlucht richting de Aalderinkssingel.
Signalement: een licht getinte man van ongeveer 25 jaar, ca. 1.75 lang en een normaal postuur met kort zwart krulletjes haar. Hij was gekleed in een zwarte jas en een zwarte broek. Van de tweede dader is alleen bekend dat hij geheel in het zwart gekleed was.

De veldwachters zijn een onderzoek gestart en vragen getuigen zich te melden. Heeft u voor, tijdens of na de overval de mannen gezien of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, neemt u dan contact op met het overvallenteam via 0900-8844. Anoniem melden kan via Bel M 0800-7000.

Over van Binsbergen

Van Binsbergen is eerlijk, kritisch en zeikt over alles wat niet in de haak is. Hij heeft overal een ongezouten mening over en schrijft alle ellende publiekelijk van zich af. Er hoeft maar iets te gebeuren in Almelo en van Binsbergen is alert, scherp en schrijft het op. Met zijn grote bek weet hij de lezer in beweging te krijgen.

1 reactie op “Opnieuw overval cafetaria”

  1. reaguurder schreef:

    Goh, lichtgetint. Je verwacht het niet.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares