Nooit meer PvdA!

Berichtten we gisteren al dat de PvdA wethouder Anja Timmer niets meer bleek dan een buitenstaander die alleen fulltime haar billen in ons goedbetaalde pluche wil draaien blijkt het binnen die fractie toch nog weer iets erger te kunnen. We moeten hiervoor even afdalen naar niveau kleuterklas, de zandbank om precies te zijn. Twee kleine kindjes en maar 1 schepje als u begrijpt wat wij bedoelen. Anja Timmer is dus anderhalf jaar geleden als wethouder aangetrokken als vervanging voor de naar Oldenzaal vertrokken Theo Schouten. Hiermee kwam er een kink in de kabel voor het uitstippelde loopbaanpad van PvdA raadslid Jaap Stapel die heel graag wethouder had willen worden. Zeker nu ook nog eens, met de verkiezing in aantocht, zijn eigen fractie wederom Anja Timmer naar voren schoof als wethouder. Dat was aardig tegen het zere been van Japie dus. “Maar wie is Jaap Stapel eigenlijk?” horen we u nu denken. Nou dat is een bestuurs-persoon die in het bedrijfsleven eigenlijk overal al weggetrapt is. Texas Instruments, Automotive Amsterdam en Global Windpower Amstelveen waren hem al snel zat. Bij de sociale werkvoorziening Emco in Emmen werd hij binnengehaald om de verliezen te beperken maar het lukte hem nota bene deze te laten oplopen tot bijna 10 miljoen euro. Momenteel staat hij binnen onze gemeentelijke wandelgangen bekend als een overbodig en slecht raadslid.

Leuk he, dat de PvdA bestaat uit dit soort mensen? Maar goed, Japie was dus boos omdat mevrouw Timmer zijn felbegeerde wethoudersplekje inpikte. En dan ga je natuurlijk niet met elkaar om tafel om eens wat argumenten uit te wisselen. Nee hoor, volgens goed PvdA gebruik probeer je op achterbakse manier de ander zwart te maken. Japie Stapel ging doodleuk het nieuws in de wereld brengen dat Anja Timmer het huis van Jan Torny zou hebben gebruikt om zich als ingezetene te laten registeren. Gewoon op bijeenkomsten tegen leden van andere fracties. Nou bleek het uiteindelijk geen huis van Jan Torny te zijn maar dat Anja Timmer met een trucje alsnog “ingezetene” van Almelo werd is dan wel weer waar. Mooi he, die PvdA idealen? “Het moet eerlijker”, was toch een van hun slogans? Laat alstublieft uw stem gelden op 19 maart aanstaande. NOOIT MEER PvdA!

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Nooit meer PvdA!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares