Heracles – RKC Waalwijk (2-1)

????????????????????????????????????

Heracles behaalde gisteren drie belangrijke punten in de thuiswedstrijd tegen de Brabantse laagvlieger uit Waalwijk. Hoewel het van beide zijden geen hoogstaand voetbal was, werd toch al snel duidelijk dat Heracles de bovenliggende partij was. Simon Cziommer was wederom uitblinker aan Almelose kant. De Duitse middenvelder mag met recht een prima aankoop genoemd worden en brengt de nodige ervaring in het verder jonge team. Terug naar de wedstrijd: hoewel Heracles dus beter was kwam het toch niet tot scoren.

Pas vijf minuten voor de thee viel de langverwachte 1-0 met dan aan club-topscorer Linssen. In de tweede helft verdubbelde Uth de score en leek de buit binnen. RKC kwam echter op 2-1 en zo werd het toch nog even spannend in het Polman Stadion. Tot het verlossende laatst fluitsignaal en de punten definitief in Almelo bleven.

De tweede helft kende naast het laatste fluitsignaal nog een hoogtepunt: de invalbeurt van Berry Powel. De boomlange aanvaller liet zich meteen gelden door strijdlust en fanatisme op de mat te leggen. En dit bleef niet onopgemerkt. Binnen no-time zongen de fans hem toe en werd een nieuwe publiekslieveling geboren. Heerlijk om te zien hoe een 33-jarige speler door simpel de beuk erin te gooien het vuur weer kan laten oplaaien bij de fans. Alle ballen op Berry!

Suus was ondanks de vrieskou aanwezig in het stadion en schoot het volgende verslag bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – RKC Waalwijk (2-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares