Berry Powel op amateurbasis aan selectie toegevoegd

Berry Powel maakt het seizoen af bij Heracles Almelo. De aanvaller, die al enkele maanden meetrainde bij de selectie van trainer Jan de Jonge, wordt op amateurbasis aan de selectie toegevoegd. De 33-jarige Powel speelde in Nederland onder meer voor De Graafschap, FC Groningen en ADO Den Haag. Hij was de laatste jaren actief in Spanje. Powel kent trainer Jan de Jonge nog uit hun gezamenlijke De Graafschap tijd. De aanvaller vroeg de trainer enkele maanden geleden of hij zijn conditie op peil mocht houden in Almelo. “Tijdens die periode heeft Berry een goede indruk gemaakt”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een ervaren speler die ook nog eens uitstekend in de groep ligt.”

Berry Powel is nog niet speelgerechtigd voor de wedstrijd van morgenavond tegen FC Twente.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Berry Powel op amateurbasis aan selectie toegevoegd”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties