Anja Timmer dikke vinger !

Aha, weer een mooi stukje journalistiek op de site van almeloanders. De hypocrietjes van de PvdA weer in de bocht. Het gaat om Anja Timmer, de wethouder die anderhalf jaar geleden de plek innam van Theo Schouten welke benoemd werd als burgemeester van Oldenzaal. Die Anja Timmer die anderhalf jaar geleden dolletjes twitterde dat ze een nieuwe baan had. Vele wenkbrauwen ging toen al omhoog omdat deze PvdA dame hiermee min of meer aangaf dat het haar meer om de baan te doen was dan om haar politieke idealen. Deze Anja Timmer heeft nu al aangegeven dat ze na de verkiezingen alleen als wethouder wil terugkeren en niet als raadslid. Iets wat de wethouders Andela (VVD) en Van Marle (CDA) ook te kennen hebben gegeven. Oftewel alleen aanblijven als je je billen fulltime het goedbetaalde pluche in mag draaien. Ook woont Anja Timmer nog gewoon in Hengelo en is ze helemaal niet van plan om te verhuizen naar de stad die ze wil besturen. Het is een vereiste om als lijsttrekker aan de lokale verkiezingen mee te kunnen doen maar met een bed, een tandenborstel en een oud zolderkamertje is dit makkelijk te omzeilen en zodoende mag ze als “ingezetene” van Almelo meedoen in de verkiezingen.

We hebben er ondertussen schoon genoeg van. Dit soort pluche-klevers kunnen we missen als kiespijn. Totaal geen binding met onze stad maar wel hier, voor een riant salaris, de dienst uit willen maken. De PvdA samen met CDA en VVD zijn inmiddels verantwoordelijk voor vele “handje-klap wandelgangen” beslissingen. Beslissingen die onze mooie stad inmiddels miljoenen euro’s gekost heeft en ook nog zal gaan kosten. Weg met die pluche-klevers, roept u even mee? AN-JA TIMMER DIKKE VINGER, AN-JA TIMMER DIKKE VINGER, AN-JA TIMMER DIKKE VINGER

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Anja Timmer dikke vinger !”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares