Vitesse – Heracles (3-1)

Heracles is het nieuwe seizoen begonnen met een nederlaag tegen Vitesse in een uitverkocht nagenoeg leeg Gelredome. In Arnhem verloren de mannen van Jan de Jonge met 3-1. De wedstrijd was een weerzien met het trainersduo Bosz en Kruzen die afgelopen zomer de overstap maakten naar de club van Jordania. Heracles speelde in de eerste helft alles behalve goed. Passes kwamen niet aan en over het algemeen werd er slordig gevoetbald. Al in de eerste 45 minuten kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Leerdam en Pedersen. In de tweede helft kwamen Amoah en Duarte bij Heracles in het veld en meteen werden de zwartwitten gevaarlijker en kregen meer grip op de wedstrijd. Die mogen wat ons betreft voortaan in de basis. Ze konden echter niet voorkomen dat de thuisploeg de voorsprong nog uitbreidde naar 3-0. Ibarra scoorde het doelpunt. Matthew Amoah scoorde de eretreffer voor Heracles en liet zien nog altijd een neusje voor de goal te hebben.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Drie belangrijke punten staan er dan op het spel. Suus was niet aanwezig in Arnhem maar zal zaterdag uiteraard weer aanwezig zijn in het Polman Stadion. Dus even zwaaien!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Vitesse – Heracles (3-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares