SC Heerenveen – Heracles (2-4)

Heracles heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. In Heerenveen versloeg Heracles de ploeg van Marco van Basten met maar liefst 2-4. Maar in de eerste helft zag het daar totaal nog niet naar uit. Wederom kreeg al vlot een tegendoelpunt om de oren. Na drie minuten schoot Finnbogason de 1-0 achter Pasveer en leek het weer hetzelfde liedje te worden voor Heracles. Beide ploegen kregen kansen in de eerste helft en vlak voor rust tekende Duarte voor de gelijkmaker. Het doelpunt en de rust zorgden voor de ommekeer bij de Heraclieden. In de tweede helft pakten ze het spel veel beter op en toonden boven alles vecht- en strijdlust. En dat werd beloond. Ben Rienstra tekende de 1-2 aan. Tien minuten later volgde het absolute hoogtepunt van de wedstrijd. Jongeling Mike te Wierik schoot de 1-3 op weergaloze wijze binnen (bekijk het doelpunt hier).

Vlak na de wereldgoal scoorde Joey van den Berg namens Heerenveen de 2-3 en kregen de Friezen weer hoop op een goed resultaat. Maar vlak voor tijd maakte Bryan Linssen een einde aan alle hoop en scoorde met een hele fraaie actie de 2-4. Heracles wint voor het eerst dit seizoen en ook nog eens met strijdlust en goals van wereldklasse. De weg naar boven is ingezet. Aankomend weekend komt PSV op bezoek. We zijn zeer benieuwd wat de mannen van Jan de Miejonge tegen de Eindhovenaren kunnen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “SC Heerenveen – Heracles (2-4)”

  1. ab schreef:

    Was echt mooi doel punt.
    Volgens mij was de stem van suus ook te horen

  2. Evaahs schreef:

    Geweldige doelpunten, terechte overwinning. Laten we hopen op meer van datzelfde de komende wedstrijden

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares