Heracles – PSV (1-1)

Het jeugdige elftal van Jan de Jonge heeft afgelopen zaterdag zeer goede zaken gedaan. Niet alleen pakte het een puntje van PSV af, maar dat ook nog eens met zeer strijdlustig voetbal en passie. Sterker nog, Heracles had alle recht op de volle drie punten. Al na 6 minuten lag de bal in het net door een prima schot van Lerin Duarte. De hele wedstrijd speelden de zwart-witten goed en kregen volop kansen. Maar in de tweede helft besloot scheidsrechter Wiedemeijer voor Sinterklaas te spelen. Wie veel geld heeft krijgt lekkers zullen we maar zeggen. Heracles werd wel bestraft voor overtredingen terwijl PSV met dezelfde overtredingen gewoon weg kwam. Het lag er behoorlijk dik bovenop dat de heren uit Eindhoven niet mochten verliezen. En zo kwam het dat Park de gelijkmaker mocht binnen tikken. Geheel met dank aan Reinold Nicolaas, de Sint zonder mijter en tabberd. Maar goed, vooraf had menigeen voor een gelijkspel getekend maar zuur was het wel.

Suus was natuurlijk aanwezig in het Polman Stadion en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Heracles – PSV (1-1)”

  1. Marvin schreef:

    Correctie Jan de Jonge

  2. Suus schreef:

    Is inmiddels aangepast, dank u !

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares