Heracles – PEC Zwolle (1-3)

Heracles is bezig met een slechte seizoensstart. Na het verlies uit bij Vitesse werd ook de eerste thuiswedstrijd verloren. PEC Zwolle was met 1-3 te sterk voor de ploeg van Jan de Jonge. Al na 13 seconden openden de bezoekers de score. Schenkeveld ging de fout in en Drost scoorde de 1-0. Ook de andere drie doelpunten van de wedstrijd kwamen op naam van Zwolle. Nog in de eerste helft verdubbelde PEC de score via Mokotjo. De verdediging van Heracles laat veel steken vallen en maakt een onzekere indruk. Vlak voor rust kwam Heracles terug in de wedstrijd maar dat had het wel te danken aan PEC Zwolle. Maikel van der Werff schoot de bal in eigen doel.

In de tweede helft ging Heracles meer druk zetten in de hoop de 2-2 binnen te halen. Maar het haalde weinig uit. Door de druk naar voren kwam de toch al zwakke verdediging nog meer onder druk te staan en Guyon Fernandez schoot voor PEC de 1-3 binnen. De wedstrijd kreeg nog een vreemd einde door de leiding en de PEC. De bezoekers zorgden voor veel verwarring door een onduidelijke wissel. Het duurde allemaal zo lang dat de clubarts van Heracles de scheidsrechter een stoel aanbod. Die kon de grap niet waarderen en stuurde de arts van het veld.

Al met al geen best begin van het seizoen en met Heerenveen uit en PSV thuis op het programma zal het nog zwaar worden de komende 2 weken. Suus was uiteraard aanwezig bij de wedstrijd en schoot het volgende fotoverslag bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles – PEC Zwolle (1-3)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares