UPDATE Gerucht: Pasveer vertrekt naar FC Twente

Hedenavond vernamen wij dat de vader van 1 van de Heracles spelers meldde dat Pasveer onmiddellijk zal vertrekken naar FC Twente. In ruil daarvoor zou Heracles een geldbedrag ontvangen en een linksback. Of het verhaal waar is weten we niet en de betreffende vader ontkende later in alle toonaarden. Toch waren de geruchten over een vertrek van de keeper naar de buren of de hoofdstad er al langer. En aangezien FC Twente en Hellas Verona vandaag een akkoord hebben bereikt over Nikolai Michailov lijkt een vertrek van Pasveer heel aannemelijk. De transfermarkt blijft nog de hele maand augustus open.

UPDATE :

Vanavond ontvingen wij op de HNDB-app een bericht van Remko Pasveer;  “ik weet niet wie die geruchten de wereld inbrengen, maar er klopt helemaal niks van, ik heb totaal geen contact gehad met wat voor club dan ook. Wat de toekomst biedt weet ik niet, maar ik richt mij met veel plezier, puur en alleen op Heracles. Groet, Remko Pasveer”.  Verder vertelde Remko ons dat hij ’t op z’n plaats vond, om ons dit persoonlijk te laten weten, voordat zo’n gerucht als bovenstaande, zijn eigen weg gaat leiden. Remko bedankt voor je reactie, bij deze ons item aangepast !

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

6 reacties op “UPDATE Gerucht: Pasveer vertrekt naar FC Twente”

 1. Matthijs schreef:

  Laten we het hopen! Tijd voor Telgenkamp!

 2. huupiehupvakp schreef:

  Lijkt me onwaarschijnlijk. Daar zitten nu al 3 keepers. Eentje weliswaar geblesseerd. Prima reactie van Remko door gerucht te ontzenuwen.

 3. McAber schreef:

  Dat is duidelijk. Remco blijft. Klaar.
  Achter de aanvoerder gaan staan, anders ga je maar achter een andere club staan,

  Laten we ons richten op positieve dingen.

 4. McAber schreef:

  oeps. Remco = Remko, maar desalniettemin……

 5. messi schreef:

  Voetballers die dat roepen zijn vaak kort daarna vertrokken. Realiteit

 6. Baseballer schreef:

  Gyasi van Twente naar Heracles
  Edwin Gyasi (22) verruilt FC Twente voor Heracles Almelo. De snelle vleugelspits tekent voor twee jaar plus een optie voor een derde seizoen. In Enschede had Gyasi weinig perspectief op speeltijd.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares