Auto bekrast om Heracles vaantje

U weet als geen ander dat men bij de buren de mond er vol van heeft dat ze niets tegen Heracles hebben en alle onderlinge haat enkel uit Almelo komt. Zogenaamd is Heracles geen noemenswaardige tegenstander en vandaar zou er vanuit Enschede maar wat weinig animositeit zijn tegen onze club. Bovenstaande foto bewijst het tegendeel. De eigenaar van de wagen parkeerde hem bij het FBK stadion in Hengelo om vervolgens te fiets de wedstrijd FC Twente – FC Utrecht te bezoeken. Eenmaal terug bij zijn automobiel trof hij zijn wagen met deze toevoeging aan. Nee, ze hebben daar niets tegen Heracles. Zoveel is wel duidelijk…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

7 reacties op “Auto bekrast om Heracles vaantje”

 1. Evaahs schreef:

  Ondanks dat men gewoon met de tengels van andermans spul af moet blijven is het natuurlijk niet handig.
  Rest mij de vraag: wat moet een Heracles supporter bij een wedstrijd van Fct?

 2. buzz schreef:

  Wat n kansloze actie. Anti ervoor krassen…….

 3. McAber schreef:

  Zit op scootmobiel hoogte, de gemiddelde hoogte voor een gemiddelde pony-fan met hasj, coke en pillen.
  En die journalist-nerd met zijn hoge stemmetje op RTV-FCT Paul Sjabbink maar beweren dat het een niets betekende “hymne” betreft, dat al jaren in het Ponypark wordt gezongen.

  Dan de volgende wedstrijd ook stoer zijn met het spandoek “Scheids, je moeder is een hoer… ” want dat wordt ook al jaren gezongen. Dat zal Mussertman ook wel goed praten.

  We zullen zien.

  Of: de eerst volgende scootmobiel met Pony-vlag is voor ons ?!?!?!?!

 4. buzz schreef:

  Nee McAber. Geen oog om oog, tand om tand.
  Niet verlagen tot dat niveau.
  En Paultje Sjabbink is n rooie, geen journalist, haha keept bij Excelsior Rijssen dus draagt geen rood.
  Hij weet de betekenis van hymne niet eens. Rule Britannia http://www.youtube.com/watch?v=kWMjxE17ypM, dat is pas n hymne!
  TcTubantia en RTVOost bedekken alles met de mantel der liefde vanwege de invloed van Joop Mosterdman, maar dat weten wij al jaren.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares