Almelose Profronde 2013

Afgelopen vrijdag stond de Almelose binnenstad weer in het teken van de jaarlijkse profronde. Op een kleiner parcours dan voorheen was het Danny van Poppel die er met de winst vandoor ging. Maar zoals ieder jaar draait het voor het gros van de bezoekers van het evenement niet zozeer om het wielrennen. De profronde is een mooie gelegenheid om eens gezellig de stad in te gaan. Ook dit jaar was het bij de lokale horeca weer een drukte van belang met het Amaliaplein als absolute uitschieter. Het plein stond zo vol dat er nauwelijks volk bij kon. Op het Marktplein stond wederom de tent van Preston Palace waar Jeroen van der Boom, Floortje en Jannes het publiek vermaakten.

Voorafgaand aan de profronde werd er ‘smiddags werd er voor het eerst de dikkebandenrace gehouden, in meerdere leeftijdscategorieën. Het publiek was enthousiast en de jeugdige deelnemers fietsten met veel inzet en plezier en kregen als echte profs een medaille, een beker en bloemen en mochten op het podium staan. Een waar succes, voor herhaling vatbaar.

Suus was uiteraard in de stad aanwezig en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Almelose Profronde 2013”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares