Agent niet vervolgd voor neerschieten overvaller

Kijk, zo mogen we het horen. De agent die in maart dit jaar een overvaller in z’n rug schoot zal niet worden vervolgd. Terecht. De betreffende crimineel overviel een ijssalon en ging er vandoor richting het station. Agenten zetten de achtervolging in maar kregen hem niet te pakken. Op het perron waarschuwde de agent nog dat hij moest stoppen of hij zou schieten. Geen respons. Twee waarschuwingsschoten (waarom?) later nog geen reactie. En toen was het BAM. Popt a cap in the lower back. Op dat hele waarschuwen na een uiterst effectieve manier van boeven vangen. Wie niet wil horen moet maar voelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de US of A, waar agenten na een dergelijk incident worden getrakteerd op gratis bier en chicken wings, worden in dit land agenten nog wel eens vervolgd. Laat dat een waarschuwing zijn voor toekomstige overvallers. Wie niet luistert schieten we voor z’n falie.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Agent niet vervolgd voor neerschieten overvaller”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares