Traditionele kledinguitverkoop Heracles

Afgelopen vrijdag stond er weer een lange rij wachtenden bij het Polman Stadion. Het was immers weer tijd voor de jaarlijkse kledinguitverkoop. Ieder jaar gaan alle kledingstukken van spelers en staf van het afgelopen seizoen in de verkoop. Ook de merchandise van het voorbije seizoen gaat dan voor spotprijzen over de toonbank. Niet zo gek dus dat het iedere keer een drukte van belang is. Onze Gerben ging naar het stadion om de menigte op de gevoelige plaat vast te leggen. Zijn fotoverslag is te vinden bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Traditionele kledinguitverkoop Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares