TMZ wil oude stadhuis slopen en nieuw bouwen

Welkom terug bij aflevering 213 van Comedy Capers – Stadhuis Edition. Korte opsomming van de voorgaande afleveringen. We bouwen nieuw! Architect we chose you! Nope, het gaat niet door. Renovatie! Te duur. Andere plek: Fortezza! Nee, renoveren toch goedkoper. Oh nee, duurder. Nieuwe architect. Toch Fortezza. Snel de schop in de grond! En nu dient zich het volgende opmerkelijke feit aan. Tijdens de hele behandeling van de nieuwbouw is constant aangegeven dat TMZ het huidige stadhuis zal gaan renoveren tot zorgappartement. En daags nadat de bouw van het nieuwe stadhuis is begonnen komt men met het nieuws dat dit te duur is en men het gebouw wil slopen. Gevolg: extra kosten die ongetwijfeld doorberekend worden naar de burger. Is hier immers standaard het geval. We horen de portefeuilles alweer huilen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “TMZ wil oude stadhuis slopen en nieuw bouwen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties