Tannane, Duarte, van Mieghem & Open dag

Vanaf vandaag traint Oussama Tannane mee bij Heracles. De 19-jarige aanvaller speelde vorig seizoen voor SC Heerenveen, waar hij in het Europa League duel met Rapid Boekarest zijn debuut maakte. Daarvoor kwam hij uit voor Zeeburgia en de jeugdopleidingen van Ajax, FC Utrecht en PSV. Tannane is een oude bekende van trainer Jan de Jonge, die vorig jaar het beloftenteam trainde waar Tannane in speelde. De overige spelers-op-proef, Andrew Barrowman, Akaki Gogia en Kristoffer Andersen, blijven tot en met de wedstrijd van morgen bij de selectie, Heracles speelt dan om 15.30 uur in Bornerbroek tegen Standard Luik. Lerin Duarte sloot vandaag ook weer aan bij de groep. De middenvelder had wat langer vakantie omdat hij in juni met Oranje op pad was naar Indonesië en China.

Daryl van Mieghem komt komend seizoen uit voor Telstar voor een seizoen. Van Mieghem speelde de laatste twee seizoenen voor Heracles Almelo. Hij kwam tot zeven optredens in het eerste elftal, maar tot een echte doorbraak kwam het niet. Zijn contract werd dan ook niet verlengd. Van Mieghem is blij met de kans in Velsen-Zuid, zegt hij op de website van Telstar: “Ik ben heel blij met deze overstap. Ik denk dat ik onder deze trainer veel kan leren en daardoor een betere voetballer kan worden. Daarnaast moet ik gewoon weer minuten maken en bij Telstar kan dat. Ik wil belangrijk worden voor de ploeg.”

De Open Dag is aanstaande zondag. Het beloofd een super weertje te worden, dus daar zal het niet aan liggen. Van 12.00 tot 17.00 uur staat het parkeerterrein voor het Polman Stadion en de IISPA vol met activiteiten, sportdemonstraties, een markt, terrassen en een podium met een gevarieerd programma. Middenin het programma, om 14.45 uur is de Spelerspresentatie. Nieuw dit jaar is het podium voor het Polman Stadion. Onder andere Martin Dams (bekend van het lied Mijn Heracles), Harry Tienstra, Patrick ter Haar en DJ Rik Lutterop, treden op voor de bezoekers. Tussendoor draait de DJ van Hotradio, worden er teams en winnaars gehuldigd en beantwoorden voorzitter Jan Smit en de nieuwe hoofdtrainer Jan de Jonge vragen van supporters. Stadionspeaker Gerard Kruizinga is deze middag de gastheer van Heracles Almelo op het podium.

Vanzelfsprekend zijn wij ook van de partij om verslag te doen van deze dag. Namens de voltallige redactie wens ik u alvast veel plezier!

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Tannane, Duarte, van Mieghem & Open dag”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares