Oussama Tannane naar Heracles

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Oussama Tannane. De 19-jarige aanvaller komt transfervrij over van SC Heerenveen. De afgelopen weken was hij al op proef bij de ploeg van trainer Jan de Jonge. “Hij heeft tijdens de trainingen en wedstrijden aangetoond een versterking voor ons te zijn”, aldus voorzitter Jan Smit. Tannane tekent in het Polman Stadion voor één seizoen, met een optie voor nog twee seizoenen.

Oussama Tannane werd op 23 maart 1994 geboren in de Marokkaanse plaats Tétouan. Hij speelde voor Zeeburgia en was actief in de jeugdopleidingen van Ajax, FC Utrecht en PSV. Vorig seizoen maakte hij namens SC Heerenveen zijn officiële debuut in het betaald voetbal tijdens het Europa League duel met Rapid Boekarest. Tannane kwam vorig seizoen tot acht optredens in de Eredivisie en werd kampioen met Jong SC Heerenveen dat getraind werd door Jan de Jonge.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Oussama Tannane naar Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares