OPSPORING VERZOCHT: HOND BIJ HET GROF VUIL

En weer moeten we jullie hulp vragen bij een opsporing verzocht. Ditmaal geen diefstal of vernieling maar hond die, met het oog op de naderende vakantie, gemakshalve maar even aan een boom werd geknoopt. Afgelopen zaterdag op zondagnacht (29/30 juni jl.), werd ze in alle verlatenheid, aangetroffen aan de Bornsestraat. In de war en gestrest werd ze naar het dierenopvang ’t Noordbroek gebracht. Het gaat gelukkig nu weer een stukje beter met haar.

Wie kent of herkent deze mooie, innemende dame? Wij en velen met ons, willen erg graag weten welk heldhaftig baasje het nodig vond haar op deze wijze in de steek te laten. Neem contact op met ons via info@hndb.nl of Whatsapp naar 06 482 14 482 om uw tip te delen. Indien gewenst zorgen wij voor complete anonimiteit.

Naschrift van dierenopvang ’t Noordbroek;
Oud eigena(a)r(esse), mocht u dit lezen, u had dit niet zo hoeven doen, u had Opal de stress en angst kunnen besparen, het eenzaam en alleen aan een boom staan te wachten op hulp kunnen voorkomen. U had contact op kunnen nemen met ons (of een collega asiel), wanneer de nood hoog is, helpen wij áltijd, het belang van de hond is altijd onze hoogste prioriteit. Er valt over zoveel te praten, zoveel te regelen, zoveel ‘te helpen’.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “OPSPORING VERZOCHT: HOND BIJ HET GROF VUIL”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties