Open dag Heracles wederom druk bezocht

Afgelopen zondag bezochten zo’n 14.000 mensen de jaarlijkse open dag van Heracles. Het weer was prima en dus trok men massaal richting het stadion om een foto of handtekening van de spelers te bemachtigen. Voor jong en oud was er weer van alles te doen. Van springkussen tot bierkraam. Om 14:45 uur begon de traditionele spelerspresentatie en de club lijkt eindelijk wat kritiek ter harte te hebben genomen. Zo is het rare Griekse karretje getrokken door kerels verdwenen, de nieuwe trainer Jan de Jonge en Bryan Linssen werden op een quad het stadion binnengereden. Verder voerde uiteraard voorzitter Smit het woord.

Suus was met camera natuurlijk aanwezig bij de open dag en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Open dag Heracles wederom druk bezocht”

  1. beewee72 schreef:

    Was weer een geweldige dag!
    En Suus bedankt voor de foto’s!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares