Hoofdsponsor SVZW lult iedereen in slaap bij oefenpot

Een opmerkelijke situatie gisteren bij de tweede oefenwedstrijd van Heracles. In Wierden speelden de profs tegen SVWZ. En nee, wij waren niet aanwezig dus verwacht geen fotoverslag. Voorafgaand aan de wedstrijd betrad hoofdsponsor Bertus Heutink het veld en nam plaats achter het katheder. Werd de wedstrijd in een vergaderzaal gespeeld? Nee. Op de middenstip begon Heutink aan een eindeloze speech over de geschiedenis van de club, het nut van micro-organismen op de bodem van het Lageveld en het traditionele Wierdense dwergwerpen. Die laatste twee kunnen wij er overigens ook bij gedroomd hebben. Hoe dan ook, de spelers stonden onderhand al 10 minuten op het veld en er leek nog geen einde te komen aan de toespraak. Tot irritatie van alle aanwezigen uiteraard die dan ook begonnen aan een langzaam aanzwellend applaus om hopelijk de spraakwaterval te bedaren te brengen. Zonder resultaat. Na een kwartier werd iedereen uit zijn lijden verlost en werd de hoofdsponsor afgekapt en het veld af gebonjourd. Waarna de wedstrijd eindelijk kon beginnen. Heracles won overigens met 4-1.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Hoofdsponsor SVZW lult iedereen in slaap bij oefenpot”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares