HobNob 2013

Afgelopen zaterdag stond het Almelose Schelfhorstpark weer in het teken van het jaarlijkse HobNob festival. Onder zomerse weersomstandigheden genoten bezoekers van allerlei pluimage van de muzikanten. Zoals altijd waren er weer diverse artiesten en bands te zien op dit gratis festival. Jong en oud genoten van de relaxte sfeer die er altijd hangt. Al was er voor ons toch een minpuntje. De drankprijs was dit jaar maar liefst 2,40 euro per glas en wij konden ons niet herinneren dat dit eerder ook al het geval was. Natuurlijk is het een gratis festival en moeten de centen ergens vandaan komen, maar 2,40 euro per glas is ons wat te gortig. Het maakt het festival net wat laagdrempeliger. Hoogtepunt van de dag was voor ons het optreden van de Handsome Poets. De avond eindigde met Somewhere on stage, een prima Iron Maiden coverband. Al met al hebben we wederom genoten van het geweldige festival.

Suus was uiteraard aanwezig en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “HobNob 2013”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares