Hamer-man weigert advocaat

De man die in februari een ambtenaar in het gemeentehuis met een hamer heeft geslagen, weigert een advocaat. Vlak voordat de rechtszaak begon, wees hij zijn advocaat de deur. En dat was al de derde waarbij hij dat deed. Nu moet een onderzoeksrechter gaan beoordelen of de man toch een advocaat kan krijgen en of er in overleg met de orde van advocaten en een gedragsdeskundige, een advocaat voor de man te regelen is. De rechtbank vindt de zaak namelijk te heftig om het zomaar zonder advocaat te doen. Volgens deskundigen heeft de hamer-man een psychiatrische stoornis en leeft in een waanwereld waarin iedereen tegen hem is. Deskundigen van het Pieter Baan Centrum vinden tbs met dwangverpleging wel een gepaste straf. De rechtszaak vervolgt waarschijnlijk in oktober van dit jaar.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Hamer-man weigert advocaat”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares