Gaslucht aan de Rembrandtlaan

Bewoners van de Rembrandtlaan werden gisteravond opgeschrikt door de komst van de Almelose brandweer. Twee wagens sterk, met licht en geluid. Diverse omwonenden en bewoners, stonden rondom te kijken en af te wachten wat er aan de hand was. Zo ook vriend van de redactie, bewoner op nummer 156. Hij stond nietsvermoedend onderstaande foto’s te maken vanaf zijn balkon en wachtte vol spanning af wat er toch aan de hand was en vooral waar, want er was niets te zien. Totdat er bij hem op de deur werd gebonsd. Er zou een melding zijn van een gaslek.  Verbazing alom. Er was immers niets aan de hand en alle commotie voor niets. Wat bleek: de dames en heren bij de regionale alarmcentrale zijn blijkbaar aan vakantie toe want de brandweerlieden moesten wel op de Rembrandtlaan 156 zijn. Maar dan wel bij onze buren iets verderop in 053. Welterusten!

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Gaslucht aan de Rembrandtlaan”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares