Daan Rienstra naar Heracles

Ja u leest het goed. Daan Rienstra. Broer van. Heracles heeft Daan voor twee seizoenen vastgelegd. De verbintenis bevat een optie voor nog een seizoen. De 20-jarige middenvelder speelde in de jeugd van zowel Ajax als Feyenoord waarna hij voor VV Meervogels en ADO ’20 uitkwam. Daan Rienstra is de jongere broer van Ben Rienstra, die sinds 2010 in Almelo speelt. “Daan is een speler die al eens een stage heeft afgewerkt bij ons”, aldus voorzitter Jan Smit. “We halen hem op dit moment in principe voor de breedte en de beloften, maar we hebben alle vertrouwen in zijn kwaliteiten en gaan er vanuit dat hij zich bij ons verder ontwikkelt.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Daan Rienstra naar Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares