Boulevard Outdoor 2013

Afgelopen zaterdag stond het parkeerterrein van het IISPA bol van de dancebeats. Boulevard Outdoor werd dit jaar voor het eerst op de nieuwe locatie gehouden. Slechts enkele honderden meters van de vorige locatie op de woonboulevard. Voor die plek werd door de burgemeester geen vergunning meer verleend vanwege geluidsoverlast in het ziekenhuis. Dit terwijl het volume binnen de normen bleef. Hoe dan ook, afgelopen zaterdag dansten de vele bezoekers de gehele avond op de beats van Vato Gonzalez, Yellow Claw, Carl Tricks en vele anderen. Een fraai podium was gerealiseerd in vorm van een gigantische haaienkop. Ondanks het niet zo tropische weer was het evenement wederom een succes. Het bewijst andermaal een aanwinst te zijn voor het evenementengebeuren in Almelo. Goede sfeer, prima georganiseerd en geen incidenten. Driewerf hoera.

Suus was present met camera en schoot het volgende verslag bij elkaar. De 153 foto’s zijn te vinden bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Boulevard Outdoor 2013”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares