Alternatieve nachtopvang in rook op

In de nacht van maandag op dinsdag woedde brand in een leegstaand krot op het braakliggend terrein aan de Hagengracht. Brandweer, politie en ambulance rukten uit omdat gevreesd werd dat er mogelijk personen in het krot verbleven. Omwonenden geven aan dat sinds eind vorig jaar een dakloos stel in het krot woont. De politie zou door de buurt diverse keren zijn gewezen op deze ongewenste situatie, maar de alternatieve huisvesting zou zijn gedoogd. De brandweer was het vuur rond drie uur brand meester, de bewoners werden niet in het krot aangetroffen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Alternatieve nachtopvang in rook op”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares