The saga continues: provincie wil uitleg stadionplan

Denk je als rechtgeaarde Heracles supporters dat niets het nieuwe stadion nog in de weg staat, komt de provincie doodleuk nog even om de hoek kijken. Sommige raadsleden hadden er al voor gewaarschuwd maar de provincie heeft middels een brief nu om uitleg gevraagd over de aanpassing van de detailhandelsvisie die het stadion mogelijk maakt. Volgens het orgaan gaat dit in tegen de eerder gemaakte afspraken en zal men met een bezwaarschrift komen wanneer de gemeente dit plan doorzet. De provincie gaat in principe dwars voor het amendement liggen dat vorige week werd aangenomen. En zo dient het volgende hoofdstuk in dit gebed zonder einde zich aan. Wederom onzekerheid, wederom een politieke malle molen en wederom uren van volkomen nutteloos gelul in de ruimte. Als het niet zo schrijnend was zou je eraan wennen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “The saga continues: provincie wil uitleg stadionplan”

  1. Damy schreef:

    Tja, zo houd de overheid zichzelf aan het werk!

  2. JoeNNes schreef:

    Tja dit wist iedereen natuurlijk dat dit ging gebeuren. Kon je op je klompen aanvoelen natuurlijk dat de provincie hier niet mee instemt.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties